R8-as Audival ment volna külföldre, nem sikerült neki

Romániába vitte volna a Németországból lopott Audit a német tolvaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Német rendszám, német állampolgárságú sofőr, ám a rendőrök mégis megállították a schengeni határátlépést kísérlő Audit, az ugyanis lopott volt.

Miként kerül egy új R8 Spyder a román-magyar határra? Jelen esetben lopottan... (Forrás: police.hu)

Egy Audi R8 mindenképp különleges látvány, még akkor is, ha német rendszámot visel. Tegnap délután a csengersimai, Románia felé vezető határátkelőnél mutatkozott egy, s a határőröknek annyira megtetszett, hogy ott is tartották. A sztori persze ennél összetettebb, a rendőrség megfogalmazásával alább olvasható.

Hirdetés

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2018. február 12-én 4 órakor egy német honosságú személygépkocsival közlekedő német állampolgár. A határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök a Frontex vendégtisztek segítségével fedték fel, hogy a nagy értékű járművet a Schengeni Információs Rendszerben a német hatóságok körözik. Az egyenruhások a 36 éves külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, a gépkocsit lefoglalták. A rendőrség a további eljárás során felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?