Rakjunk gyorsan össze egy Leon ST-t!

Gyári kisfilm az új SEAT Leon kompakt kombi összeszereléséről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A SEAT nem akarja a nézőket untatni, ezért stílusos gyorsított felvételen mutatja meg a GoPro kamerákkal felvett gyártási folyamatot. Főszerepeben a SEAT Leon ST.


Frankfurt óta tudjuk, hogy a német konszern legstílusosabb kompakt kombijának felára jó húsz liter mínusz. Legalábbis ha a csomagtartója méretét hasonlítjuk a vele rokon Skoda Octavia vagy a hetes Golf kombijában mérhető értékhez. A konszerntársaihoz képest sportosabbnak szánt spanyol kombi is az aktuális MQB építőkészletet használja, amire a videón látható intelligens robotok építik az autót. A SEAT martorelli gyára tízezer embert és majd harmadannyi robotot foglalkoztat, a napi termelés 2000 készre szerelt autó. A spanyolok büszkék a korszerűsített gyár napenergia-hasznosítására és a környezetkímélő üzem kiemelésével nyilván a gyár és áttételesen a márka fennmaradását szeretnék biztosítottnak látni az anyacégen belül.
Hirdetés
A való életben két és fél perc helyett 19 óra a Leon ST összerakása fényezéssel együtt. Bár elég részletes ez a kisfilm, de egyetlen hobbiszerelőnek sem ajánljuk, hogy az otthoni akna fölött nekiálljon az új, családi kombit szétkapni. A végén még kihagy valamit az 5900 alkatrészből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?