Ráncfelvarrás mellé vérfrissítés

Fizetett hirdetés

Új autót szeretnél akkor is, ha használtat veszel? Vannak még csodák

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autómosó partnerünk ismét kisebbfajta csodát tett. Vannak módszereik, vannak eszközeik. Bevált cuccok, új arculat mögött.


Múlt héten írtunk róla, hogy kollégánk Mazda MX-5 NC-jét facelift utáni NC-re cserélte. Fene a jó dolgát! A két autót egymás mellé téve egyértelmű volt, hogy megérte az újabb verzió a tetemes felárat. Miként a legtöbb hazai vásárló, természetesen ő is új autót várt el a frissebb példánytól, amit gondos gazdától csaknem meg is kapott. Ám a friss szerzeményt a teljes tökéletességhez azért be kellett utaljuk mosópartnerünkhöz.
Rugalmas, megbízható és nem utolsósorban minőségi munkát végző kis csapat, nem véletlen, hogy az EZWash Lurdy Ház lett autómosó partnerünk. Évek óta itt tisztíttatjuk a hozzánk érkező tesztautókat, céges autóinkat, de még a privát autóinkat is ide hordjuk. Mert látjuk a különbséget magunk is a többi autómosóval szemben. Nincs karcolás, nincs vízkő, speciális wax bevonatuk pedig mindennél tovább tartja távol a szennyeződéseket.
Az általuk bevezetett név magába foglalta a minőség, kényelem és környezetvédelem hármasát, melyet egyre többen tartanak szem előtt hazánkban is. De legalább ennyit ér, hogy hétköznapokon 8-23 óráig nyitva tartanak, akár este 10-kor is oda lehet gurulni hozzájuk egy mosásra.
Hirdetés

A Lurdy Ház mélygarázsában két évvel ezelőtt elkezdődött egyfajta átalakulás, ami elsősorban a technológiára, illetve a felhasznált szerekre vonatkozott. A váltást elsőre nem is kommunikálták, viszont mosás után volt, hogy nekem is feltűnt: új az illat, talán még alaposabb a tisztaság. Nem csak én voltam elégedettebb, így aztán maradt is a csapat az újabb szereknél. Napjainkban eljutottak arra a szintre, hogy a régi technológiát levetve saját franchise rendszert indítottak, aminek jelenleg már 3 partnere van. Az arculatváltás után egyre több helyen lehet majd találkozni az Easy Wash System kézi autómosókkal, illetve a "Több, mint autómosás" jelmondattal.
Természetesen sem az árak, sem pedig a szolgáltatások nem változtak, csak tökéletesedtek. Továbbra is van a külső-belső mosáson túl polírozás, kárpittisztítás, speciális kerámia bevonat, esőlepergető szélvédőbevonat, gyakorlatilag minden, amit egy autókozmetika tudhat. Kényelmesen elérhető, minőségi szolgáltatásként, minimális vízfelhasználással a környezetet óvva.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?