Ranger alapokon érkezik az új Ford Bronco

A Ford Bronco hamarosan visszatér, a híres terepjáró a Ranger alapjaira építkezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan viszontláthatjuk az amerikaiak egyik kedvencét, a Ford Broncót. Az új terepjáró az amerikai trendeket tekintve kicsi lesz, a Ranger méreteiben tér vissza.


Amerika nagy ujjongással ünnepelte a hírt, miszerint a Bronco hamarosan visszatér a Ford kínálatába. Detroitban kiderült még egy s más, miszerint a Rangert is hamarosan forgalmazni kezdik a nagy kontinensen, némi változtatásokkal, hiszen a saját szabályrendszerük szerint alakítanak rajta. Emellett Raj Nair, a Ford globális termékfejlesztésért felelős alelnöke azt is elárulta, nem véletlen a Ranger érkezése, sok köze lesz az új Broncóhoz. A létravázas pickup alapjaira épül majd, így méreteiben is szinte megegyezik majd vele.
Hirdetés
A Rangerből már készül személyautós felépítményű terepjáró, a Thaiföldön készülő Everest nálunk ugyan nem kapható, de több országban, mint például Ausztrália, Kína, vagy éppen Új-Zéland, népszerű választás. A Ford azt ígéri, a Bronco ugyan sok mindenben osztozik majd az Everesttel, külsőre és használhatóságra egészen más lesz. Megjelenésére már több látványterv is készült rajongóktól, erről azonban még nem árultak el semmit, annyit azért megszellőztettek, hogy az eredetivel ellentétben az új Bronco négy teljes értékű ajtóval tér vissza.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?