Ráugrott a motorháztetőre, megmaradt az autója

Testével védte saját autóját a lopás ellen. Sikerült, de merész húzás volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ráugranál az autódra, ha azt látod, éppen el akarják lopni? Nem túl jó ötlet, nem tudhatod, mi fog következni, ez a hölgy viszont bátor volt.

Nem egyszerű helyzet az, amikor azt látod, éppen ellopnak egy autót. Mi a teendő? Avatkozzunk közbe, vagy hagyjuk, mert akár még mi is rosszul járhatunk, és csak értesítsük a rendőrséget? A döntés sokszor kínzó, pláne, ha a mi autónkat próbálják ellopni. Lehet, hogy kevesen tennének úgy, ahogy Melissa Milwaukeeban. Éppen tankolni készült, mikor hátrasétált, hogy elkezdje megtölteni Subaru Outbackjét, észrevette, hogy valaki beszáll a kocsijába. A biztonsági kamera felvételén látszik, hogy a fekete Cadillackel érkező banda vadászik az üresen hagyott autókra, egy srác kipattan és beugrik a Subaruba, amiben valószínűleg benne maradt a kulcs.
Hirdetés
Melissa is észreveszi, de ahelyett, hogy felrántaná az ajtót, hatásosabbnak látja, ha felugrik a motorháztetőre. Igaza is lett, bár nagyon csúnyán is alakulhatott volna, ha a tolvaj ragaszkodik az autóhoz. Melissa később elmondta, hogy abban a pillanatban, hogy meglátta a tolvajt, Subaruja ára pergett le a szeme előtt, nem akarta elveszteni a kocsit, hirtelen döntést hozott. Azt is elmondta, hogy a tolvaj a szemébe röhögött, mikor meglátta őt, és végig vigyorgott, amíg ki nem pattant az autóból, majd visszaugrott a Cadillacbe. A Subaru váltóját viszont D-ben hagyta, így az Melissával együtt elgurult, ki az útra, a hölgy még időben be tudott pattanni és le tudta fékezni. Az eredmény végül az, amit mindenki szeretne ilyenkor, az autó és a testi épsége is megmaradt, viszont csúnyábban is alakulhatott volna. Ne feledjük, egy élet sokkal drágább egy autónál!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?