Rekordáron adott el egy Audit Elton John

41 millió forintért kelt el az egyedi Audi RS 6 Avant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Gwyneth Paltrow kézjegyével ellátott egyedi Audi RS 6 Avant sportkombiért 120 ezer fontot (41 millió forintot) fizetett egy vevő az Elton John londoni házában tartott, AIDS-es betegek megsegítését támogató alapítvány számlájára.

Az előadóművész szervezésében 3 millió font gyűlt össze a jótékonysági bálon, ahol megjelent Paltrow mellett többek között a Coldplay együttes, Uma Thurman, Freida Pinto és Elizabeth Hurley.

Már-már hagyományosnak nevezhető árverést tartott Elton John az AIDS-betegek támogatására létrehozott alapítványa számára. A résztvevők számos tételre licitálhattak, de mind közül a leggyorsabb egy Audi RS 6 Avant luxuskombi volt, amelynek világos bőr belseje az Oscar-díjas színésznő, Gwyneth Paltrow aláírását viseli. Az 560 lóerős és 700 newtonméteres nyomatékkal bíró motorral szerelt fenevad 3,9 másodperc alatt teljesíti álló helyzetből a százas sprintet, végsebességét 250 kilométer/óránál elektronika korlátozza le. Ezt kérésre kiiktatják és akkor a kombi akár 304 kilométer/órával is száguldhat.
Hirdetés
A szépséges Gwyneth Paltrow nem véletlenül került képbe, Pepper Potts karaktereként a Vasember sorozatban, de a való életben is Audival jár - mind Londonban, mind pedig Los Angelesben. A brit Audi által felkínált dedikált példány volt az első RS 6 Avant, amely a szigetországba érkezett, a kocsi hivatalos bevezetése augusztusban lesz. Elton John megköszönte az Audi felajánlását, amely már tizenegy éve támogatja az Elton John White Tie & Tiara Ball jótékonysági rendezvényt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?