Renault álcával, de itt van az új Dacia

Új arcot kap a Dacia Duster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pezseg az élet a Dacia Duster körül: a 850 lóerős Pikes Peak versenyautó után a normál utcai változat is új köntösben, és állítólag egy új motorral jelenik meg hamarosan.


Manapság már senki nem dől be a trükknek, amikor a Renault saját emblémája alatt mutogat egy-egy Dacia típust - a Sandero is rombusz emblémával az orrán bukott le, nem mellesleg vannak piacok, ahol a román kocsik kizárólag francia márkanév alatt futnak. A Pikes Peak versenyautó kapcsán éppen a napokban esett szó a Duster szabadidőjárműről, ám úgy tűnik, az utcai kivitelekkel is történik valami. Francia sajtóértesülések szerint a szokásos ráncfelvarrás keretében új, krómtól csillogó frontrésszel ajándékozzák meg a típust, megváltozik a műszerfal, továbbá várható egy korszerű, kétliteres, 140 lóerős benzinmotor is, amely a Duster eddigi pályafutásának legkomolyabb erőforrása lehet. Ha figyelembe vesszük az eddigi stratégiát, akkor ehhez csak 4x4-es hajtás fog társulni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?