Renault Espace: akkor ez most crossover?

Első képeken az új Renault Espace

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Röviddel a párizsi premier előtt íme néhány gyári képen az új Renault Espace. Elég menő, nem?


Harmincéves a Renault Espace, és hát megújul, de alaposan. Az ötödik generáció az októberi Párizsi Autószalonon debütál, de persze már előtte láthatjuk néhány képecskén. Korábban még csak szabadalmi rajzot villantottak róla, azt mindenesetre rég tudjuk, hogy crossoveresedik, nem feltétlen marad egyterű, MPV, kisbusz, skatulyázzuk akárhogy.
Hirdetés


Nos, az első fotók alapján bátran kijelenthető, hogy a Renault formatervezői igen menő új ruhát szabtak még akkor is, ha a tanulmányon szereplő hátsó tolóajtók nyilván eltűntek. Adat egyelőre zéró, de sanszos, hogy kizárólag négyhengeres turbómotorok hajtják a méretes és tágas bódét. És biztos, hogy lesz hétszemélyes kivitel, miként opciósan LED-es első fényszóró is.

A CFM1 moduláris platformon érkező új Espace hivatalosan október 2-án mutatkozik be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 02:20
  Permalink

  Már épp kezdenék más márkák felé kacsintgatni, az utóbbi 10 évben elég unalmas lett a Renault, de most itt az új Twingo ami miniautónak tuti, ez meg “nagynak” ahogy itt fogalmaztak odacsap rendesen, egyetértek velük. 1-2 év múlva a Scenic helyett egy ilyen akkor azt mondom igen.

 • 2017.10.29. at 02:20
  Permalink

  gz: ezek a gyári képek az elkészült autóról a bemutató előtt, mégha csak renderelt képek, akkor is. Ez nem csak egy formaterv, hanem maga a kész autó.

 • 2017.10.29. at 02:20
  Permalink

  Hátul még mindig nem tudnak megegyezni a formatervezők a lámpák alakján… Egy osztállyal lejjebb kompromisszumként kétfélét szereltea a sima és a Grand Scénic-re, itt meg egyesítették a két bumerángot. De azért az ablakok lehetnének nagyobbak. Ha jól látom, a hátsó fejtámlák éppen kilátszanak, a gyerekek meg majd nézegetik a kárpitot útközben…

 • 2017.10.29. at 02:20
  Permalink

  Az eleje kifejezetten pofás, oldalról és hátulról is elmegy, de azokat a böhöm kerekeket nem tudom megbocsátani. De sebaj, úgyis 16″-ssal fogom rendelni. 😀

 • 2017.10.29. at 02:20
  Permalink

  Hölgyeim és uraim, a francia autóipar feltámadásának vagyunk szemtanúi!

  Csak nekem tűnik úgy hogy mostanában kifejezetten korrekt autók érkeznek be tesztre/hirrovatba?

Vélemény, hozzászólás?