Renault Initiale Paris: a következő Espace hírnöke?

Ilyesmi lehet majd a Renault új luxusautója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két képen már látható az Initiale Paris tanulmány, ami az új Renault Espace előfutára lehet. Grandiózus, pazar, nagyon vagány.


Initiale Paris a neve annak a koncepciónak, amelyet a Renault a Frankfurti Autószalonon mutat be, s amely a következő Espace hírnöke lehet. Egyben a rivális Citroën prémiumnak szánt DS-sorozatának riválisa, de a majdani Ford S-MAX kisbuszt is eszünkbe juttathatja.
Hirdetés
Az Espace-szal kapcsolatban már rég úgy tudni, hogy az új nemzedék 2014-ben debütál, s azt is megszellőztette a Renault, hogy a trendeknek megfelelően crossoveresebb lesz a jelenlegi formájában 10 éve kapható legnagyobb egyterűje. Kvázi luxusautó elsősorban Ázsiának.
Az is elképzelhető, hogy az Initiale Paris elnevezés a jövő Renault-jainak a legmagasabb felszereltségi szintjét takarja majd. Erről is eszünkbe juthat egy fordos párhuzam, a Vignale brand vélhető bevezetése, de mindegy, Frankfurtban okosabbak leszünk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?