Renault Mégane RS Vettel ajánlásával

Egy kis ünnep: Renault Mégane RS Red Bull Racing RB8

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb limitált szériás Mégane RS-sel ünnepli a Renault az amúgy Infiniti Red Bull néven szereplő F1-csapat uralmát. A beavatkozás csak szépészeti.


Nyilván nem az első utcai modellen keresztül hirdeti F1-sikereit az a Renault, amely jelenleg ugyan nem szerepel gyári csapattal a száguldó cirkuszban, de számos istállót lát el jellemzően motorral - köztük van ugye a három éve verhetetlen Red Bull is. Az energiaitalosok idén Infiniti-színekben versenyeznek, ergo Vettel elsősorban a japán márkát nyomja, de azért a kompakt forró ferdehátúak legjobbját, a tavaly frissített Mégane RS-t is az ő ajánlásával veheti birtokba a pontosan nem tudni, hogy hány vásárló. Hiszen a széria limitált, ellenben darabszámra nem publikált - csupán azt tudjuk, hogy szeptember végéig rendelhető az RB8 polgári kivitele.
Hirdetés

A technikához nem nyúltak, mindösszesen új (lilás árnyalatú sötétkék) színt, pár matricát, küszöbborítást, ezüstös dekorelemet és logót kapott a kocsi. Na jó, továbbá az R-Link képernyője F1-es üdvözlettel kel életre, a telemetriai adatok pedig 3D-s grafikával tekinthetők meg, de ennyi, s nem több a beavatkozás. Alap a szuper Cup futómű, a részben önzáró diffi, a Brembo fék, a remek, 265 lóerős 2,0 literes turbómotor vagy épp a Recaro ülés. Alább videón is megcsodálható a limitált széria, bónuszként meg Vettelék oroszországi csapatása látható - Infinitivel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?