Rendszám nélküli versenyautóval nézte be a kanyart

Átépített autójával állt fejre a szántóföldön, a kórházban kötött ki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szántóföld állította meg az átépített versenyautót, ráadásul kerekekkel az ég felé fordulva. Mindez nem a világ valamely távoli csücskében történt, hanem Győr-Moson-Sopron megyében, a 86-os úttól pár kilométerre. Mutatjuk a részleteket!

A versenyautó a versenypályára való, ez a legtöbbek számára már csak a szavak első felének azonos mivoltát látva magától értetődő lehet. Jó esetben, akinek nem egyértelmű a dolog, annak is elmondják előbb-utóbb, netán más hibájából tanulja meg a leckét. Rosszabb esetben viszont - a fenti információ hiányában - úgy járhatunk, mint az a 43 éves férfi, aki Győr-Moson-Sopron megyében tapasztalta meg a saját bőrén, hogy miért veszélyes, ha közúton feszegeti a rendszám nélküli versenygépe határait.
Hirdetés
Egészen pontosan a 8612-es számú úton, Cirák irányába haladva mért el egy enyhe balost a becsövezett, neonzöld szedán sofőrje február 22-én, délután 15 óra 55 perckor. Az adott körülmények között nem csak a kagylóülések és a sportkormány, de még a versenygumik sem menthették meg a katasztrófától. A beledi férfi elveszítette irányítását a jármű felett, majd autójával a szántóföldre sodródott, és a tetejére fordulva állt meg. A sofőr bár túlélte a borulást, de megsérült, ezért a mentők kórházba szállították.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?