Repülőgép-hordozón csapat a BMW M4

A kanadai BMW reklámfilmje több mint látványos. Anyahajón égeti a gumit az M4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kell cégér a jó bornak. A mindenkori M BMW-k eladják magukat erejükkel, kinézetükkel és a motorsportos gyökerekkel. Ez a film mégis jó.


Az alig több mint egyperces szpotban egy BMW M4 csapat. A fekete ruhás, arc nélküli sofőr nem kapott nagy szerepet, ettől függetlenül irigykedhetünk rá. Nem csak az autó miatt, hanem a vezetési tudásáért is. Szóval az arany kupéval csapatja, szépek a közeli felvételek a rázóköveken el-elpattanó kerekekről, a repülő gumitörmelék egy ilyen kocsival nem irreális, de ennyire pontos képeken azért mégis kamugyanús. Aztán a kamera "kinyit", nézőpontot váltunk és látjuk, a kocsi egy repülőgép-hordozó anyahajó fedélzetén kialakított, jó kis ívekkel tarkított pályán veret.
Hirdetés


Ha eddig elhittük, hogy a felvételek valódiak, akkor ezen ponton mindenképpen alapos a kétely, hogy itt már kompjútergrafika a háttér. Nagy és tőkeerős cég a BMW, de nehezen tudnánk elképzelni, hogy bármilyen célra megkapjanak egy amerikai anyahajót. Vigyétek csak, de délre hozzátok légyszi vissza - ez azért necces. A BMW kanadai médiaügynökségének vezetője is inkább kitérő választ adott egy reklámszakmai lap firtató kérdésére. Andrew Simon, a filmet készítő Cundari kreatív vezetője szerint a sokkhatás kiváltása volt a cél. Sikerült, mindazonáltal nem hinnénk, hogy megkockáztatták volna a kaszkadőr tengerbe pottyanását. Legyen részben mű, a kisfilm elég jól sikerült, és ne felejtsük el, ha nem is egy hajón, de megfelelő kezekben versenypályán simán tud ilyet az M4.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?