Repült a Mondeójával az ittas nagyatádi sofőr

Fékezés nélkül átszáguldott a körforgalmon és egy épület oldalának csapódott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ittas vezetés veszélyeire felhívóan és az attól való elrettentés céljából osztotta meg a rendőrség azt a felvételt, melyen a nagyatádi sofőr Mondeójával átrepül a körforgalmon.

Az elmúlt két hétben, 2020. május 25. és június 7. között több mint 40 esetben intézkedtek a Somogy megyei rendőrök ittas járművezetőkkel szemben. A legtöbbször még időben, de volt, amikor már csak a közlekedési balesetet követően. - Írja a Police.hu. A legsúlyosabb közúti balesetről meg is osztott egy biztonsági kamera által rögzített felvételt a rendőrség. Ezen az látható, ahogy egy Ford Mondeo nagy sebességgel érkezik a 68-as és 661-es főút keresztezésénél található körforgalomhoz és lassítás nélkül száguld át rajta.
Hirdetés
A 2020. május 29-én történt balesetben a Mondeo elemelkedett, majd a körforgalom melletti épület udvarába, majd oldalába csapódott. Az 50 éves nagyatádi férfi könnyű sérüléseket szerzett, de az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Az ittas vezetés napjaink egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági problémája, melyet az uniós terminológia úgy említ, mint "a közutak második legfőbb gyilkosa". Ennek megfelelően az ittas járművezetők kiszűrése Magyarországon is prioritást élvez.- Írja a Police.hu.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?