Retro matricákkal ékesíti a Suzuki a Jimnyt

A legegyszerűbb tuningfogással teszik vonzóbbá a Suzuki Jimnyket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amikor azt gondolnád, hogy a jelenleginél már nem is lehet vonzóbb a Suzuki pici terepjárója, akkor előrukkolnak egy zseniálisan egyszerű újdonsággal.

Hirdetés
Kezdem mindjárt a rossz hírrel. Kizárólag a japán piacon érhetők el a gyári matricák, amellyel a kis terepjárót kívánja feldobni a Suzuki. Céljuk nem más, mint hogy a Jimny korábbi generációira hasonlítsanak az új modellek, tehát felültek a retro vonatra. A többféle matricacsomagnak hangzatos elnevezéseket is adtak. Így tehát létezik „Heritage Stlye”, „Revival Style”, „Offroad Stlye” és „Survival Stlye” is.
Hirdetés
A Heritage Style narancs és szürke színekkel operál, a csomag ára 230 dollár, körülbelül 75 ezer forint, amely az autó oldalára ragasztható matricákat tartalmazza A pótkerék borítólemezére további 75 dollárba, kb. 25 ezer forintba kerül a dísz. Emellett 135 dollárért, tehát körülbelül 44 ezer forintért színes sárfogók is rendelhetők az autóhoz.
Hirdetés
A Revival stílus fehér, rózsaszín és fekete színeket vonultat fel 224 dollárért (73 ezer forintért), az Offroad viszont már a motorháztetőre is ad fekete-szürke-vörös matricákat. Végül a Survival kamuflázs mintát ad a terepjáró oldalára, sőt még a belső visszapillantó tükör házára is. Bár, ahogy említettem, egyelőre csak a japán piacon érhetők el ezek a matricák, idővel talán más országokban is megjelennek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?