Ripityára törte főnöke Ferrariját egy dühös alkalmazott

A feldúlt sofőr kamionnal zúzta össze a méregdrága sportkocsit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rossz időben volt rossz helyen a fehér Ferrari GTC4Lusso, így az ingerült sofőrnek volt min levezetnie a dühét.

Munkahelyi konfliktus sokak számára ismerős lehet, az amerikai kamionsofőr viszont látványosan vezette le dühét főnöke autóján. A hírek szerint a fuvarozó munkatárs messze járt a hónap dolgozója címtől, a munkájával kapcsolatban ugyanis felmerült némi probléma. A sofőr nem viselte jól a kritikát, sőt mi több, a vállalat még az elbocsátást is kilátásba helyezte. Az már csak hab a tortán, hogy a beígért 2020-as évjáratú nyergesvontatót sem kapta meg az alkalmazott, ehelyett egy 2019-es kamionnal kellett beérnie. Ez már több volt a soknál, a sofőr dühösen bepattant a fülkébe, és főnöke szeme láttára többször is nekihajtott a Ferrarinak.
Hirdetés
A kamion nem csak nekihajtott, hanem rá is mászott a sportkocsira, a jobb első kerék a motorháztetőn landolt. A dühkitörésnek hála sok gond szakadt a kamionos nyakába, egyrészt meg kell térítenie a Ferrariban és a kamionban keletkezett kárt, másrészt az események közepette főnökén is majdnem áthajtott, így szándékos veszélyeztetésért is felelnie kell, arról nem is beszélve, hogy munkáját is elveszítette.
Hirdetés
A kissé kombiszerű GTCLussót a Ferrari 2016-ban mutatta be, amely a Ferrari FF átdolgozott kiadásaként jelent meg. Az orrban 6,3 literes V12-es (690 LE) mellett turbós erőforrással is lapulhat, ebben az esetben 3,9 literes literes lökettérfogattal és 610 lóerővel lehet gazdálkodni, utóbbi kivitel GTC4Lusso T néven fut. Az orrmotoros sportkocsit kizárólag hétsebességes duplakuplungos váltóval lehet kérni, ha szívó V12-re esik a választás, akkor jár a négykerékhajtás, turbós kivitel esetén csak a hátsó kerekek veszik ki a részüket a hajtásból. A sofőrnek jócskán a zsebébe kell nyúlnia, ha menthetetlennek ítélik a sportkocsit, a használt példányok ára is 50 és 80 millió forint között mozog.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?