Ritka Ford GT ’67 Heritage Edition került eladósorba

Egy gyönyörű Ford GT ’67 Heritage Edition-re csaphatsz le!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Münchenig kell menned, ha meg szeretnéd vásárolni ezt a ritkaságot.

Bár igazán ritkaságszámba megy, ha egy használt Ford GT kerül eladósorba, most mégis ez a helyzet állt elő. Ráadásul nem is akármilyen verdáról van szó, hanem egy Ford GT 67-es Heritage Editionről!
A járgány az eredeti Race Red festésben és fehér csíkokban, valamint No.1. grafikában pompázik, de a keréktárcsa is alumíniumból készült, piros féknyergekkel. Mindenesetre a belsőségeket tekintve sem lehet rá panasz: az utastérben a fekete szín dominál, az üléseknél piros varrás dobja fel őket.
Hirdetés

Az erőforrást illetően 3.5 literes ikerturbó EcoBoost V6-os motor szolgálja ki az igényeket 647 lóerővel és a hozzá illő 745 Nm nyomatékkal egyetemben, a végsebessége pedig 348 km/h. Ja, és mondhatni teljesen új, mivel mindössze 20 km-t ment vele a tulajdonos, ami szinte csak a szállításkor összeszedett futás, így az ára is ennek megfelelően alakult: 1,2 millió euróért lehet a tiéd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?