Roger Federer új szerelme vászontetős

Mercedest tesztelt a teniszkirály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A svájci profi teniszező, Roger Federer és a Mercedes-Benz kapcsolata nem új keletű, és a sportoló mindig a legexkluzívabb csillagos autókat próbálhatja ki: legutóbb a nyitott SLS AMG Roadster adatott meg neki.

Roger Federer a világ egyik legismertebb profi sportolója, aki lassan minden rekordot megdönt, amit a teniszben valaha elértek. Ugyan legutóbb a Roland Garros döntőt elveszítette a spanyol Nadal ellen, a díjátadón mégsem tűnt összetörtnek - talán azért, mert arra az exkluzív tesztlehetőségre gondolt, amit a Mercedes-Benz biztosított számára. Az elegáns megjelenésű, jó modorú, önmagán mindig uralkodó svájci egy SLS AMG Roadster volánja mögé ülhetett, de gázadásnál az autó gyomorszorító gyorsulása még belőle is kihozta az önfeledt, a játékszerrel együtt élő gyereket - hiába, a 6.3 V8 jelzés nem díszből került fel a karosszériára. Federer egyébként már régóta kapcsolatban áll a stuttgarti gyártóval, számos Mercedes-Benz modellt kipróbálhatott az évek során, és eddig az SLS AMG kupé érintette meg a legmélyebben, de most elárulta, a Roadster az új szerelme. Ismerve a profi teniszezők kereseti lehetőségeit, valószínűleg nem jelent majd problémát számára, hogy a garázsába állítson egyet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?