Röhögjünk együtt a kerékbilinccsel küzdő pesti taxison

Nem akart fizetni, kerékbilinccsel indult el a budapesti taxis

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sok módja van, hogy tönkrevágjuk saját autónkat, ám ez az egyik legbetegebb módja. A kerékbilincset nem hiába hívják úgy, ahogy. Ez a pesti taxis tönkretette az autóját, és még fizethetett is.


Duplán szívatta meg saját magát ez a budapesti taxis, bár, ha úgy nézzük, akkor triplán. Szabálytalan parkolásért megbüntették a belvárosban, a forgalom elől elzárt területen hagyott autó persze kerékbilincset is kapott. A taxi tulajdonosa megpróbálta megúszni a büntetést, ahogy az a külföldi videókon lenni szokott, megpróbált elhajtani az autóval, ami persze nem sikerült.
Hirdetés

Nem hiába teszik hajtott kerékre a bilincset, amit szinte lehetetlenség leszedni a hivatalos utat megkerülve. Még jó, hogy videó is készült róla, így láthatjuk mind azt a rombolást, amit honfitársunk művel saját autójával, ami egyben munkaeszköze, valamint az útburkolattal. A vége persze a kínos várakozás, míg a parkolási társaság emberi lehámozzák a bilincs maradványait a Picassóról. Emberünk tehát fizethetett a bilincs leszedésért, az autójának javíttatásáért, mert ezt nyilván nem élte túl sérülés nélkül, valamint a szerviz idejére ki is esett a munkából. Örülhet, ha az úttestben tett kárt nem terhelik rá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.11.21. at 10:48
  Permalink

  Ezt a kerékbilincselést be kellene szüntetni! Ok, értem én hogy meg kell büntetni a szabálytalankodót, de mi a franc indokolja hogy a szabálytalan helyen álló autó a legtovább maradjon a ott? Gondolom nem poénból van felfestve az elzárt terület ahol amúgy biztonságosan és senkit sem zavarva lehet parkolni. Ez az egész bilincselés nem szól másról csak hogy még jobban megbüntessék a szabálytalankodót… A “lopós kocsikat” is utálom, de ott legalább érthető hogy minél hamarabb eltávolítják a forgalmat zavaró autót. Bennük viszont azt nem értem hogy miért nem szállítják szabályosan el a szabálysértő autókat, pl. tegnap is láttam egyet hogy a kocsit saját hátsó kerekén húzta (és többször látom így mint szabályosan, úgy látszik ezek a sofőrök is belesz..nak a munkájukba)

  Ettől függetlenül a taxis elég hülye volt….

 • 2017.11.21. at 11:38
  Permalink

  valóban érthetetlen egy rossz helyen parkolóra még a bilincset rárakni, hogy még tovább maradjon ott, ahol nem kéne…..ezt valami fogyatékos találhatta ki, hogy jó lesz.
  dehát egy balkáni, mutyiországban mit lehetne várni? :D:D:D:D:D:D

 • 2017.11.21. at 17:04
  Permalink

  Pontosan, hogy jó dolog a kerékbilincs. Tapló emberekkel tapló módon kell bánni. Ha ő akadályoz másokat, érezze a törődést, mielőtt kipengeti a sok szép (már nem annyira kemény) jó magyar forintot. A kerékbilincs nem okoz sérülést, csak idióta tulajoknál, a lopókocsik meg pont ugyanúgy feltartják a forgalmat, amikor beszerzik a zsákmányt, mint az, akit éppen el akar vontatni.

  A taxisunk amúgy is elmeháborodott. Még szerencse, hogy a rendszáma olvasható , így elkerülhető, hogy a későbbiekben sok fuvarja legyen.

Vélemény, hozzászólás?