Rossz érzést kelt az Audi Q3 reklámja

Audi Q3 Twitter Tour Hollandiában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Reklámszakemberek szerint lábon lőtte magát az Audi Hollandiában, ahol különleges módon népszerűsítik az új szabadidőjárművet: a Q3 egy tréleren, bedobozolva járja az országot.


Korábban rendszeres téma volt az autós médiában, ahogyan a két bajor prémiummárka, az Audi és a BMW püföli egymást a reklámokban. Most a négykarikások legkisebb szabadidőjárműve, a Q3 a legfrissebb portéka, aminek hírverést kell csinálni, ám a holland ötlettel nem biztos, hogy a legjobb színben tüntetik fel az autót. A történet a következő: egy Audi Q7 utánfutóra téve szállítja a Q3-ast, amely úgy néz ki, mintha egy felnagyított, díszes dobozba tett autómodell lenne. Szépnek szép, de! Reklámszakemberek szerint ez egyesekben olyan látszatot kelthet, hogy az Audi Q3 nem képes önerőből mozogni, a tréleren szállítás láttán általában a hibás, lerobbant járművekre asszociálunk, és pont ezt a megoldást választani egy mozgékony, könnyebb tereppel is megbirkózni képes modellnél, bizony kockázatos dolog.

A Hollandiát bejáró szerelvényen Twitter és Facebook elérhetőségek vannak feltüntetve, és aki látja valamerre a Q3-ast vontató Q7-est, üzenhet, és nyerhet tesztvezetési lehetőséget, ahol a legkisebb Audi SUV bizonyíthatja, nem csak az utánfutón való pózolásban tud jeleskedni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?