Sajtóbemutató 80 millió forint mínusszal

Újságírók zúztak le nagyértékű Mercedeseket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Attól, hogy gyorskocsizunk versenypályán, még nem biztos, hogy tudjuk is, mit csinálunk. Sokan az agyukra szerelt menetstabilizálót is kikapcsolják a rázókő láttán.

Alapszabály, hogy az ember mástól kölcsönkapott autóra, illetve bármilyen tárgyra legalább annyira, de inkább jobban vigyáz, mint a sajátjára. Különösen igaz ez, ha a szóban forgó tárgy értéke eléri a 180 ezer eurót, mai árfolyamon körülbelül 54 millió forintot, és a környéken is további igen drága konstrukciók köröznek.
Nem így történt a kínai Zhuhai versenypályán rendezett SLS AMG Track Xperience programon, ahol két újságíró okozott komoly anyagi kárral járó balesetet.
Hirdetés
A hírek szerint a piros SLS-ben ülő zsurnaliszta fékezett valamiért hirtelen, a mögötte szürke C63 AMG-ben érkező kollégája pedig vagy nem figyelt, vagy túl közel volt, vagy ennyivel jobbak a fékek az SLS-en, mindenesetre nem tudta elkerülni az ütközést, és a szupersportautóba csapódott.
A sofőrök sebek nélkül megúszták az esetet, de a két autó elég komoly sérüléseket szerzett, és arra is jó esély van, hogy a Mercedes egy ideig nem látja majd szívesen rendezvényein a két izgága pilótát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?