Sátoros Mercedes

Ez kell, ha van pénze Mercedesre, de nincs kedve a szállodához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hamburgi 3Dog Camping kézműves műhely - együttműködésben a Mercedes-Benz aacheni kirendeltségével - a G-osztályos terepjáróból praktikus kempingbuszt faragott.


Többféle lakóautó átépítést is kínál a 3Dog Camping, egyebek mellett a legendás Mercedes-Benz G-osztályhoz is van ajánlatuk. Az úgynevezett top dog kivitelben a sátor hálórésze az autó tetejére állítható fel. A G300 Professional tetején, egészen pontosan a tetőcsomagtartón lehet kialakítani a fekvőhelyet, míg a sátor maga az autó melletti területet is lefedi. A 340x220 centis, földre ágyazott nappali mögött elfér a kocsi után húzott motor-, csónak- vagy lószállító utánfutó. Míg az előszobának vagy nappalinak tekintett rész ki van téve a nedvesség és a nyirkosság ártalmainak, addig a kocsi tetején megbúvó alvókuckó száraz és kellemes marad szélsőségesebb időjárásban is. Megóv minket a kíváncsi tekintetektől és a földön mászó bogaraktól, rovaroktól is. Felárért egy napellenzőt is kínálnak a sátorhoz, amivel a fedett terület 340x400 centiméteresre növelhető.
Hirdetés

Hogy a sátor tökéletesen illeszkedjen a kocsihoz, tizennyolcféle színben elérhető. Anyaga különleges eljárással készült strapabíró vászon és duplán szőtt gyapjú-poliészter szövet egyvelege, erős, rugalmas, UV-sugárzásnak, esőnek, szélnek, hónak és fagynak ellenálló, nem gombásodik és nem penészedik. A sátras Mercedes nem vásárolható meg, de akit érdekel, az aacheni kereskedésből 249 eurós heti díjért (75 ezer forint) kibérelheti. A hamburgi cég amúgy nem válogat, a Volkswagen Passatra, a Ford Rangerre vagy a Volvo XC90-re is rászabják a top dogot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?