Sátorozni csakis egy Honda NSX tetején

Egy Honda NSX-szel szelik át Amerikát, tetején dobozzal, sátorral és egy különleges utánfutóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha az ember álmodik, akkor álmodjon nagyot! Vagy legalább álmodjon olyan helyen, ahol senki más. Mi sem lehet alkalmasabb, mint egy Honda NSX tetejére installált sátor!

Hirdetés
Hogy nem a Honda NSX lehet a világ legpraktikusabb autója, azt tudja mindenki, aki látott már közelről bármilyen kétajtós alacsony autót. Van viszont egy ember Amerikában, aki fittyet hányva a józan ész szavára, egy alaposan módosított NSX-szel szeli át a kontinenst. Mi több, a kocsiban is alszik. Vagyis rajta.Történetünk hőse az NSXTRA Instagram profillal büszkélkedő úriember, akinek megadatott, hogy egy tűzpiros Honda NSX tulajdonosa lehessen. Ám neki ez nem volt elég. Az autón számos módosítást eszközölt, kezdve a kerekekkel, az utólagos spoiler szettel körben, az átalakított lökhárítókkal és az egyébként sem magas autó ültetésével. Mégsem ezek azok, amik az autót igazán különlegessé vagy egyedivé teszik, hanem a tetejére szerelt sátor. Igen, egy a kocsi színéhez passzoló sátor, amiben alhat akár két felnőtt is.
Hirdetés
A karosszéria alatt nem kapott extra erősítéseket az autó, így félő, hogy nagyobb súly alatt akár be is horpadhat a hátsó traktus, ezért a több ezer kilométeres túrához még egy kicsit csavart a tulajdonos az összeállításon. Mivel az NSX-be nem férne túl sok csomag, ezért kellenek a kiegészítő tárolók. A sátrat ezért leszerelte és a helyére egy tetőboxot applikált, aminek a terhelése várhatóan kisebb lesz, így nem jelent veszélyt az autóra. Így viszont nem maradt hely a sátornak, amit meg kell valahogy oldani.
Hirdetés

Hogy ne kelljen lemondani az NSX-en alvásról, NSXTRA vásárolt még egy ugyanolyan autót, igaz hiányos állapotban, és ebből készít egy utánfutót, amiben alhat is és további csomagokat is szállíthat magával. A kocsi vázát egyszerűen félbevágja és a hátsó traktusból építi meg a nem mindennapi szállítóeszközt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?