Schumacher felesége köszönetet mond

Schumacher felesége mindenkinek köszöni a támogatást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Corinna Schumacher a Német Nagydíjat használta ki, hogy megköszönje a rajongóknak férje, illetve családja támogatását.

Mint ismeretes a hétszeres F1 világbajnok Michael Schumacher tavaly december 29-én síbalesetet szenvedett, melynek következtében mintegy fél éven át kómában feküdt a grenoble-i kórházban. Múlt hónapban kezdett ébredezni, azt követően pedig Svájcba, Lausanne rehabilitációs klinikájára szállították, ott folytatódik gyógykezelése.
Bár Sabine Kehm, a sportoló menedzsere a hosszú hírzárlat és persze temérdek pletyka felrebbenése, valamint cáfolása után kiadott júniusi sajtóközleményben kifejtette, hogy a rehabilitáció második, az elsőnél nem kevésbé hosszú időszakában nem terveznek további nyilatkozatokat, most Michael Schumacher felesége, Corinna szólította meg a rajongókat az alábbi, Twitteren közzétett sorokkal.
Hirdetés
„Ezt az üzenetet mindannyitoknak küldöm, akik a Michael sportága iránt érzett szeretetüket az elmúlt években vele együtt éltétek meg, és akik őt az elmúlt fél esztendőben a pályán kívül is támogattátok. A közelgő Német Nagydíj remek lehetőséget kínál számomra ahhoz, hogy megköszönjem a jókívánságaitokat és a pozitív energiát, amiket Michaelnek küldtetek.
Azt kell mondjam, az együttérzésetek, mindannyiunkra komolyan hatott! Jó tudni, hogy a legnehezebb időszakot együtt vészeltük át! Most egy nagyon hosszúnak ígérkező szakasz következik. Hisszük, hogy az idő – miként oly sok éven át a Forma–1-ben – ismét Michael szövetségese lesz. Addig pedig minden jót kívánok nektek és a családotoknak!”

Mit is mondhatnánk? Mi is mindent jót, Michaelnek pedig mihamarabbi felépülést kívánunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?