Schumacher: már csak a csoda segíthet?

Vettel: Nem tudjuk, mi van Schumacherrel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Schumacher egy hónapja szenvedett síbalesetet, sajtóértesülések szerint lassan felébreszthetik a kómából. Állapotát illetően jelzésértékű lehet Vettel nyilatkozata.


A hétszeres F1-világbajnok német Michael Schumacher tavaly december 29-én, kerek egy hónapja szenvedett síbalesetet, 45. születésnapját január 3-án töltötte be, még mindig mesterséges kómában van, állapota stabil, súlyos. A francia L'Équipe napilap úgy tudja, hogy csökkent a koponyaűri nyomás, a grenoble-i kórház orvosai pedig az altatók adagolásának mérséklésével kezdik fokozatosan felébreszteni a kómából, s bár megfelelően reagál, ez hosszú, bizonytalan időszakot jelent. A felépülés dátumát lehetetlen megjósolni.
Hirdetés

"Felfoghatatlan ez az egész, nem tudjuk, mi van Michaellel" - nyilatkozta a szezon első - jerezi - tesztjén a szintén német, s már négyszeres világbajnok Sebastian Vettel. "Imádkozom érte, remélem, csoda történik, s miután felébred, olyan lesz, amilyennek megismertük."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?