Se teteje, se ablaka, mégis a forgalomban hasít a Yaris

Egy csúnya baleset után vált speedsterré a kis Toyota

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már nincs vesztenivalója a Yarisnak, ezért a teljes megsemmisülés előtt még egy kicsit szórakoztak a japán aprósággal.

A forgalomban szaladgáló roncsok gyorsan felkerülnek a netre, ahogy ez az amerikai Yaris is ott végezte. Az autó láthatóan egy nagyobb baleset részese volt, de ettől függetlenül mozgásképes maradt. Ezt kihasználva a bontó előtt még mentek vele egy kanyart, de már néhány lényeges alkatrésztől megszabadítva a Toyotát.
No tag, no windshield, no roof…no problems
by u/Holiday-Carry-9654 in Shitty_Car_Mods

A tetőt egyszerűen levágták az autóról, ezzel együtt a szélvédő és az oldalablakok is távoztak, a vezető ajtó kilincs hiánya ehhez képest elhanyagolható, vélhetően a tető elvesztése miatti torzulás amúgy sem teszi lehetővé az ajtó nyitását. A hiányosságok ellenére vidáman közlekedik a Yaris és sofőrje, bár utóbbi arcát nem igazán látni, mivel a szélvédő hiánya elengedhetetlenné teszi a bukósisak viselését. A házilagos Yaris Speedster természetesen ön- és közveszélyes, egy újabb ütközés esetén szinte semmilyen védelmet nem nyújtana a vizes papírzsebkendő merevségű karosszéria, már az is csoda, hogy képes egyenes vonalban haladni a jármű. Hasonló esetben csak a tréleres szállítás az egyetlen legális megoldás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?