Sebesség Fesztivál Tökölön – amíg a gumi el nem füstöl

Fizetett hirdetés

Ütni fog: Sebesség Fesztivál hétvégén a Tököli Reptéren

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hétvégén a Tököli Reptéren ismét Sebesség Fesztivál, startol a King of Europe kupa és a Drifted.hu OB, szombaton FritzenFest, vasárnap Red Sun Festival, azaz német és japán autók találkozója is lesz.


Nem csak nemzetközi, hazai szinten is megkezdődött az autósport-szezon, a következő hétvégén, azaz április 10-én és 11-én a Tököli Reptéren ismét Sebesség Fesztivál lesz. Elgurulnak a gyógyszerek, mert téli álomukból most térnek vissza a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik minden eddiginél jobb, nézőbarát TSUISO (ejtsd cuiszo) pályán fogják tudásukkal elkápráztatni a kilátogatók ezreit.
A Sebesség Fesztivál főtámogatója az Eneos, japán elsőszámú motorolajának forgalmazója, a Szakál-Metál Kft A Sebesség Fesztivál főtámogatója az Eneos, japán elsőszámú motorolajának forgalmazója, a Szakál-Metál Kft
A szombat még gyakorlatilag bemelegítésé, ugyanakkor látványos kvalifikációké, meg persze lesz Fritzen Fest, német autók találkozója, mintegy 500 autóval és 13 kategóriában indított Gyorsulási Futam Országos Bajnokság is (3000 forintért bárki nevezhet, s megméretheti magát és autóját). Az edzések ideje alatt továbbá a nézők is beülhetnek egy-egy körre a versenygépekbe, az 5000 forintos "viteldíjat" alkalmazó drifttaxi hatalmas élményt ad.
Hirdetés
Még komolyabb program-arzenált ígér a vasárnap. Startol a hazai Drifted.hu Semi-Pro és Pro Országos Bajnokság és a King of Europe, Queen of Europe, nem csak férfiaknak, hanem nőknek is szóló fél-profi Európa Bajnokság. Mivel itt az első futamhétvége, a King of Europe Technical Day, azaz az EB sztárjainak idei autódebütálása is itt lesz. Ha mindez nem lenne elég a németautósok után a japánfanatikusok is összegyűlnek a Red Sun Festival, azaz a japán autók találkozója keretén belül. Autószépségversenyt a hazai legnevesebb csapat, a Carstyling tart, s a drift kicsiben, azaz az RC autóknál is megjelenik, természetesen versenyzéssel.
A szombati és a vasárnapi részletes programterv az infografikákon túl a Drifted.hu oldalon látható, a jegyárak a korábbról ismertek, a napi belépő 2500 forintba kerül, a teljes hétvégére szóló 4000 Ft, a parkolásért a reptér területén belül nem kell fizetni, az enni- és innivalóért már persze igen, de a szervezők korrekt árakat, jó minőségű ellátást ígérnek, hogy minden adott legyen egy hétvégi élménynaphoz.
Gumifüst biztosan lesz a hétvégén Tökölön, más remélhetőleg nem fog elfüstölni. A versenyzők tudják, hogy nem árt a gyakori olajcsere, s a csúcsminőségű kenőanyagért sem kell messze menniük, a Drifted.hu OB főtámogatója a Szakál-Metál Kft. által forgalmazott Eneos[/url], japán elsőszámú motorolaja.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?