Sebességkorlátozásról és modellautókról – Itt a friss podcast!

Igazi home office hangulatban vitattuk meg az érkező sebességkorlátokat, és mutatunk érdekességeket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kalandos home office podcast műsorral jelentkezünk, melyben a hét legforróbb hírét, a sebesség csökkentést boncolgatjuk, de előhúztuk féltve őrzött kincseinket, így most is mutatunk nektek autókat.

Hirdetés
Legfrissebb videónk felvétele hamisítatlan home office hangulatban telt, nem csoda, még a legkisebbek is felkapják a fejüket arra, ami a városban történik. Kerékpársávok születnek, sebességcsökkentenek, behajtást tiltanak a fővárosban, de a hosszútávú tervek az igazán érdekesek. A hét legfrissebb híre, miszerint Karácsony Gergely főpolgármester csökkentené a Budapesten megengedett legnagyobb sebességet, ez persze csak a kommunikáció legelső lépcsője, és rövidtávon vélhetően a megvalósítás utolsója lesz. Hogy mi kell ahhoz, hogy ez létrejöhessen? Miért aggódunk emiatt, és hogyan kéne történnie a forgalom átszervezésének? Megosztjuk veletek gondolatainkat legfrissebb videónkban, de nem csak ezzel készültünk, kinyíltak a vitrinek és előkerültek a kincseink. Hogy autót is mutassunk nektek, András felvetésére előszedtük méretarányos autóparkunk legféltettebb darabjait. Szerkesztőségünk autósport mániása persze versenyautókkal készült, Forma-1 és Indicar autókkal, mégsem ezekhez fűzik a legszebb emlékek, de elárulja, mivel játszott a legtöbbet gyerekkorában. Az én becsípődésemet már olvashattátok korábban, modellautókat építek papírból, melyek közül most a legjobban sikerülteket mutatom meg nektek. Gyerekkorom és már nem annyira gyerekkorom több évi munkáját vettem ki a szent vitrinből, és csak remélni tudom, hogy érdekesnek találjátok majd. Mátyáséknál is előkerültek a kedvenc játékok és mindenki megnyugodhat, nem Priust, vagy Teslát tologatnak a gyerekek náluk sem. Részletek a videóban. Jó szórakozást!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?