Segít megmenteni a bolygót a Lexus

Újra filmszerepet kapott a Lexus

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most nem a márka hatékony hibrid erőforrásaira utaltam a címmel, hanem a Sötét Zsaruk következő részére. A filmben a Földet fenyegető idegenek ellen indulnak harcba a mókás ügynökök, egy Lexus RC F-ben ülve.


Hosszú ideje már, hogy a Lexus előszeretettel adja autóit hollywoodi szuperprodukciókhoz.A legemlékezetesebbek között ott van például a Különvélemény című film 2002-ből, amelyben Tom Cruise karaktere egy futurisztikus Lexus fedélzetén menekült el az őt üldöző ügynökök elől. De a rendkívül áramvonalas önjáró Lexus 2054 később a Michael Bay rendezésében megszületett „A Sziget” című alkotásában is feltűnt. A legutóbbi két alkalomból egyszer szintén jövőbemutató szerepben láthattuk a japán márkát. A 2017-es, Luc Besson nevével fémjelzett „Valerian és az ezer bolygó városa” (minden idők legnagyobb költségvetésű európai filmjének) néhány jelenetében egy hidrogénhajtású repülőgépen virított a Lexus embléma. A másik a bombasikernek bizonyult Marvel film a „Fekete párduc” volt 2018-ban. Ebben egy LS 500 és egy távvezérelhető LC 500 száguldozott.
Hirdetés

Idén pedig újra a vásznon láthatjuk a márkát, méghozzá egy RC F modellt. A „Sötét zsaruk” negyedik részében segít majd az ügynököknek megmenteni az emberiséget. Tessa Thompson és Chris Hemsworth nem először küzdenek egymás oldalán, hiszen már a Thor: Ragnarökben is ütős párost alkottak. Ezúttal azonban a Földön maradnak, de a pontos cselekményre majd csak a film június 14-én tartott premierjén derül fény. Viszont az előzetesből kiderül, hogy a sötét zsaruk Lexus RC F kupéja legalább annyira trükkös jármű, mint amilyenekkel a korábbi filmekben is felbukkantak. Nézd meg te is az előzetest az alábbi videóban!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?