Sejtelmes arcát mutatja az új Infiniti QX80

Grafikán az Infiniti óriás-SUV-jának új arca

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új generációt kaphat az Infiniti QX80, bár valószínűleg ő sem jut el Európáig. A New York-i Autószalonon kerül leleplezésre az új óriás-SUV.


A szokásos furcsa megvilágításos teaser fotóval hergel az Infiniti. Friss grafikájukon az új QX80 látható, ami még nem tiszta, hogy facelift vagy új generáció lesz-e, bár a drasztikus külső változások alapján utóbbi. Annyi biztos, hogy április 11-én, a New York-i Autószalonon leleplezik. Addig is csámcsoghatunk az új orr-részen, ahol magasabban ülnek a különleges mintája LED-es fényszórók, és úgy látszik, megmarad a furcsán hajtott hűtőrácskeret. A gömbölyded formákon talán morcosítanak keveset, annyi biztos, hogy méretes légbeömlőt kap az első lökhárító. Mivel májusban még érkezik a jelenlegi modell Signature Edition változata, így valószínűleg 2018-ban kezdheti meg eladásait az új luxus SUV.
Ahogy az elődök, jó eséllyel az új QX80 is a Nissan Armada alapjaira épül majd, így örökölve annak bálna-SUV karakterét. A jelenlegi QX80-ban 5,6 literes V8 szív dobog, ami 400 lóerőt teljesít, és kizárólag 7 sebességes automatával, valamint összkerékhajtással párosítják.
Hirdetés
Kívánatos hajó a QX80, de valószínűleg ez a generáció sem jut el az európai piacra, ahogy az elődjei sem. Fő piaca érthető okokból USA, Kanada, Oroszország, Kína és Japán. Egyébként a hazai Infiniti paletta legnagyobb városi terepjárója a QX70, ami eggyel kisebb kategóriát képvisel. Két motorja egy 320 lovas V6-os és egy 390 lóerős V8-as benzines.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?