Sejtelmes videón a friss Bentley Bentayga

Egy hét múlva kijön a plasztikai sebészetről a Bentayga

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Négy év után frissítenek a brit luxusterepjárón. Titokzatos videó árulkodik néhány részletről, de korábban már egy kiszivárgott gyári fotó is szárnyra kapott a világhálón a friss Bentaygáról.

Óriási sikert hozott a Bentley számára a Bentayga piacra dobása. Napjainkig már 20 ezer darab felett jár az eladott példányok száma. Mindezt úgy érte el a brit márka, hogy az autó formaterve továbbra is megosztja az embereket, ám a számok azt bizonyítják, hogy az a vásárlóréteg, akiknek szánták, kibékült a vonalaival. Ennyi év elteltével azonban itt volt az ideje a frissítésnek.
Hirdetés
Ha csak a hivatalos videóra hagyatkoznánk, nem lenne könnyű a változásokat felismerni, ám nemrég kiszivárgott néhány gyári fotó a már friss Bentaygáról, amit egyébként június 30-án mutatnak be. Szemből jól látszik, hogy a fényszórók formája oválisabb lett, a ködfényszórók fészke is megváltozott, ahogy az egész lökhárító. Az utastérről készült képen pedig a nagyobb érintőképernyő tűnik fel először és a középkonzol más alakú szellőzőnyílásai. Arról még nincs információ, hogy mi lesz a W12-es és a V8-as motorokkal, de valószínűleg a kínálatban maradnak, és persze a V6-os konnektoros hibridtől sem válnak meg. Nézd meg a beharangozó videót!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?