Shell nagykövet lett Talmácsi Gábor

Talmát választotta hazai nagykövetének a Shell

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Shell Talmácsi Gábor MotoGp világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőt választotta a Shell kenőanyagok nagykövetének.


Tegnap hivatalos sajtótájékoztatón került bejelentésre, hogy Shell és az Orbico Hungary Kft. Talmácsi Gábort választotta a Shell kenőanyagok nagykövetének. „A világbajnok motorversenyző megtestesíti mindazt, amit a Shell és az Orbico képvisel: az elhivatottságot és a professzionalizmust. Gábor kiemelkedő személyisége révén közvetlen kapocs a GTL technológiára épülő termékek és a vásárlók között, hitelesen tudja képviselni a márkát és a Shell üzenetét: Shell PurePlus technológia, a jövőbe vezet.” - mondta Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője.
Hirdetés

Megtudtuk azt is, hogy a Shell által kifejlesztett és egyedüliként használt GTL, másnéven Shell PurePlus technológia egy gázból folyadékot előállító folyamatot takar, amely során egy katalitikus kémiai reakción keresztül megy a földgáz folyadékká alakítása. Ez az eljárás - a Shell elmondása szerint - nagyon nagy tisztaságú és kiváló oxidációs stabilitású szintetikus végterméket eredményez. A vállalat átlagban naponta 140 ezer hordó (1 hordó = 159 liter) csúcsminőségű terméket állít elő, melyből jelenleg évi 1 millió tonnát tesz ki a GTL technológiával készült, magas minőségű Group III-as alapolaj.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?