Sírva röhögős ez a maláj LaFerrari

Biztosan nem kevés idő és energia volt megépíteni, de megérte?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Találkoztunk már nem egy cifra eredménnyel végződött otthoni szuperautó építéssel, és úgy tűnik, a divat nem csökken. Itt a legújabb példány, egy LaFerrarinak tűnő tárgy.


Azt hihetnénk, hogy már láttunk mindent? Micsoda badarság lenne, az autóépítő kultusz is él és virágzik, terjed az ige, hogy

ha nincs pénzed szuperautóra, építsd meg magad!

Emlékszünk Leepu mesterre is, aki nemzetközi tévécsatornákon épített mindenféle vasat általában a semmiből, na, vannak még hozzá hasonló művészek. Vélhetően egy nagyon kis garázsban készülhetett ez a LaFerrarinak tűnő valami, amiről sajnos csak annyit tudni, hogy Malajziában fotózták, ám a fotók valószínűleg pont elegek ahhoz, hogy többeknél kicsapják a biztosítékot.
Hirdetés

Az alapjait nem ismerni, de vélhetően valami egészen olcsó, régi autóból készülhetett. A mester saját maga, egyszerű szerszámokkal acéllemezből faragta ki a karosszériát, aminek a formáit és vonalait helyenként egész ügyesen másolta le. Az elnagyolt formák, el nem dolgozott élek és felemás megoldások mellé valamiféle sárga festékkel is körbefújta, ám ami leginkább érdekes, az a sofőrajtó hiányán túl is sírva röhögős. Ezek a fényszórók, mármint az a két elemlámpa, amit a helyükre erősített ragasztószalaggal, hogy az esti összeröffenésre kigurulhasson vele. Félelmetes, de az álmoknak nem szabad határt szabni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?