Skoda orrú SEAT, avagy: ez mégis mi?

Ennyire Ibiza lesz az új Fabia?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mit tudnak tesztelni egy SEAT Ibizával, amire ráerősítettek egy komplett Skoda orrot? Generációváltás vagy új technológiák? Szépnek nem szép.


Igazán különös VW-csoportos torzszülöttet kaptak le a szemfüles kémfotósok. Az álcázó fóliák ellenére is jól kivehető, hogy egy új, ötödik generációs SEAT Ibizáról van szó, de meglepő módon cseh rendszámmal és egy komplett Skoda orr-résszel, amitől csúnyán bumszli nózit kapott a spanyolok kisautója. Akárhogy is, nem Skoda hűtőráccsal képzelték el a formatervezők, ezért csak remélni tudjuk, hogy nem a következő generációs Fabiát tesztelik, begyorsítva az MQB platformra váltást.
Hirdetés
Mások szerint az új Rapid kompaktot tesztelik ebben a testben, ami bár idén frissült, technikailag továbbra is a legidősebb a csehek palettáján. Ezeknél sokkal valószínűbb, hogy valamilyen biztonsági rendszereket tesztelnek, legalábbis erre utal a tetőn lévő kamera és talán ezért erősítették rá a Skoda hűtőrácsát, amin már van szenzortakaró lapocska. A látszólag igen nehéz vontatmány hurcolását mondjuk semmi sem magyarázza, kevés rá az esély, hogy a Kodiaqban debütáló, az elektromos tükörállítóról joystickról irányítható vontatmány-vezérlőt megkapná az Ibiza a Fabia.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 14:59
    Permalink

    Ez a cikk most miről is szól? Azon felül, hogy sok benne a helyesírási hiba, honnan tudja a cikkíró, hogy nem szép, amikor még nem is látta? Vagy az álca nem tetszik?

Vélemény, hozzászólás?