Skodáktól roskadozó, pedálos Tatra a nap videójában!

Egy cseh játékgyár ellenállhatatlan remekművei várnak a videóban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Reneszánszukat élik a pedálos kisautók, egy cseh manufaktúra pedig meg is lovagolja ezt: elbűvölő játékszerek gyártásával.

Akinek volt gyerekkorában pedálos kisautója, biztosan kellemes nosztalgiával gondol vissza rá. Nekem sajnos kimaradt az életemből, pedig mindig irigykedve néztem a kis Moszkvicsokat formázó verdákra, így amikor manapság meglátok egyet, vagy akár másféle típust, mindig azt kívánom, bárcsak újra kiskölyök lehetnék.
Hirdetés
Viszont, aki oly szerencsés, hogy most tölti kisgyermek éveit, akár még sokkal menőbb masinákra is szert tehet. A cseh Pedal Cars például gyönyörű, veterán Skoda átiratokat készít, sőt, egy igazán nagy durranással is előrukkoltak. Méghozzá egy pedálos trélerrel, ami természetesen képes a rendeltetését ellátni: a pedálos Skodákat szállítani. Persze ezeknek a különlegességeknek az ára sem csekély, körülbelül 236 ezer forintnak megfelelő cseh korona összeszerelve. Bár, az alábbi rövid kis kedvcsináló videó után valószínűleg sokan elkezdenek rá félretenni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?