Skodával vigasztalódik Mr. Bean

McLaren F1 után Skoda Superbbel jár Rowan Atkinson

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amíg az átlag magyar embereknek Rowan Atkinsonról csak Mr. Bean figurája ugrik be, addig az autóbolondoknak a színész pazar autói is felsejlenek. Most mégis egy Skoda Superbben csípték el fotósok.


A humor brit csillagának 83 millió eurót érő autógyűjteménye van, ám a minap mégis egy Superbben látták szemfüles paparazzók. A nem mindennapi eseményről fotó is készült, Rowan Atkinsont bevásárlás közben látták a Superbbel. Nincs semmi baj a Skoda Sidén frissített zászlóshajójával, sőt, a helyzet csak azért meglepő, mert a színészt korábban McLaren F1 szintű autókkal látták furikázni.
Az egykori Mr. Bean ezek szerint megszelídült, vagy még nem heverte ki minden idők egyik legnagyobb nagy-britanniai szervizszámláját. Atkinson ugyanis 2011-ben összetörte a McLaren F1-esét amikor az A605 egyik csúszós szakaszán Peterboroughnál autójával egy fának csapódott. Az ütközés következtében, az autó lángokba borult, a színész pedig eltörte a vállát. A biztosítónak nyolc hónapba telt, míg részletesen kivizsgálta az ügyet és végül 1,68 millió eurót fizetett. A szuperautó, amiből csak 64 van a világon, egy hihetetlenül komplikált javítási folyamaton esett át a McLaren wokingi főhadiszállásán.
Hirdetés

Rowan Atkinsonnak más autója is van a Skodán és a McLarenen kívül. Gyűjteményében helyet kapott többek között egy Rolls-Royce Phantom Coupe, egy Honda NSX, egy Jaguar Mark VII, egy Aston Martin DB2, egy AC Ace, egy Ford Falcon versenyautó és egy 1939-es BMW 328 is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?