Sok autós szereti a novemberi esőt, de még több a bíbort

A Purple Rain a legjobb esős dal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autósokat szavaztattak arról, melyik a kedvenc zeneszámuk borongós, esős időben. Nyert a Purple Rain a jó öreg Prince-től olyan nótákat megelőzve, mint például a Guns N' Roses remek November Rain-je.

Nyomasztó esős, párás, ködös időben a jó zenék segítik az autóst falni a kilométereket.
Nálunk mostanában szinte egyáltalán nem esik, de a briteknél átlagban minden harmadik nap szemerkél vagy szakad. A vizes, csúszós útra való gumiját népszerűsítő Uniroyal ennek megfelelő szavazást írt ki, amelyben arra volt kíváncsi, hogy kinek melyik a kedvenc "esődala".A 2000 válaszadó szerint Prince mester valóban kiváló Purple Rainje a legjobb, dobogóra még a The Weather Girls-féle pörgős It's Raining Men, illetve a November Rain című opusz került a Guns N' Roses-tól.
Prince, a Sziget idei meglepetés-nagyágyúja 1983-ban rukkolt elő a bíboresővel. Az alábbi videó amilyen lassan indul be, olyan nagyot üt, érdemes figyelni az arcokat is, kemények. A kisherceg pedig extrémen excentrikus.[/szlista]
[/keret]
A szavazás kiértékelői közleményükben azt is hangsúlyozták, hogy a válaszadók fele igencsak stresszesnek tartja az esőben vezetést, harmaduknak meg már volt, vagy majdnem volt balesete taknyos időben. Húsz százalékuk bevallottan nem hagy ilyenkor nagyobb követési távolságot, hiába tudja, hogy veszélyes, és tízből hatan hallgatnak hangulatjavító zenét a kocsiban.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 07:35
    Permalink

    esőben való vezetés szerintem fokozott figyelmet követel ezért én inkább esőben jobban odafigyelek a vezetésre és nem hallgatok zenét. no persze más a nyár lenyitott tető ablakok lenn és üvölt a zene a járókelők meg csak csorgatják a nyálukat :D:D

  • 2017.10.31. at 07:35
    Permalink

    Én mindig értetlenül nézem ezt a fene nagy Prince imádatot,ugyanígy vagyok a U2-val is.Számomra a kedvenc esős dal Ice Mc It’s a rainy day,Alexia énekével.Nem vagyunk egyformák.

Vélemény, hozzászólás?