Sosincs időd autót mosatni? Most majd lesz, akár ebéd közben is!

Fizetett hirdetés

Te is jól érezheted magad, amíg az autód tisztul

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindenki szereti, ha tiszta autóba ülhet, de sokszor még egy autómosóba is nehéz eljutni. Utóbbi megkönnyítésére két újdonságot is kínál a Fáma Autómosó és Bisztró.

Talán az autómosásra, illetve akár az autómosatásra is nehezebben veszi rá magát a legtöbb ember, mint a kötelezőbbnek tűnő lakástakarításra. Pedig ahogyan a lakásunk, úgy autónk tisztasága is alapvető komforttényező. Az, hogy valaki igényes az autójára, messze nem jelenti azt, hogy rendszeresen mosatja, hiszen az igazi autófanatikusok számára a gépi mosó egészen egyszerűen nem opció. A kézi mosatás pedig időigényes, még akkor is, ha vannak olyan nagyüzemi helyek, ahol futószalagon, akár 20 percenként elkészülnek egy-egy külső-belső mosással. Ilyen a Fáma Autómosó és Bisztró Röppentyű utcai telepe is, ami viszont olyan kihasználtsággal működik, hogy az utcáról beeső ügyfeleket 2-3 órás vállalási, illetve várakozási idővel kell lelombozzák.
Hirdetés
A Váci úti irodafolyosó közelében lévő prémium autómosó- és -kozmetika azonban két olyan ütőkártyát is kitalált, amivel kényelmesebbé tudják tenni az autómosatást. Az egyik az online is elérhető időpontfoglalási rendszer, a másik pedig az, hogy a váróhelyiséget alaposan továbbgondolva egy igényes bisztrót és hozzá egy teraszt alakítottak ki a mosó mellett. Utóbbi alapvetően nyitott, de néhány napernyővel védett, továbbá a dohányzást is engedő, de előbbi is kellemesen levegőztetett - vagy a legforróbb napokon zárt és klimatizált. Az étel- és italkínálat pedig messze túlmutat azon, amit az autómosóknál megszokhattunk. A Fáma bisztrója önálló szolgáltatóként is megállja a helyét. Mivel a mosóhoz hasonlóan reggel 7-től 21 óráig nyitva van, hideg és meleg reggeliktől kezdve levesek, friss főételek, de még halételek is elérhetők a desszertek és a hideg-meleg italok mellett. Van annyira igényes a hely, hogy akár egy üzleti találkozó, akár egy randevú helyszínének is megfelel, az pedig bónusz, hogy vendégünket nem csak egy italra, ebédre, vacsorára, hanem egy autómosásra, -takarításra is meghívhatjuk. Legyen szó személyes vagy üzleti találkozóról, pont kétszeres esélyünk van arra, hogy jó benyomást keltsünk és hagyjunk is magunk után. Ha pedig csak egyedül mennénk, akkor is dupla haszon, hogy 20-30 perc alatt nem csak egy tiszta autót kaphatunk, hanem ehetünk is egy jót. Kívánhatunk ennél többet?!
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?