Sportos Mazda koncepciók jönnek

Több sportos koncepciót is bemutat a Mazda Tokióban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Január 15-én nyitja meg kapuit a Tokiói Autószalon, ahová a Mazda számos sportos gúnyába öltöztetett modelljét viszi el.


HirdetésTetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 09:37
  Permalink

  jah vicces, dehát úgy tűnik lehet kereslet rá végülis….ez az új cx3 egy egész jó kis bakancsnak tűnik így. mondjuk már nekem alapból is tetszett. ha mondjuk a sima 3-as és ez között kellene választani, akkor sztem inkább ezt választanám…és ez most ellent mond annak, h inkább az eleve sportosabb sima kompaktra voksolok úgy általában.
  de sztem a mazda esetében ez a cx3 jobbra sikerült, de ez úgyis csak szubjektív 🙂

 • 2017.10.28. at 09:37
  Permalink

  Az európai -általában rettentő szigorú- büntetési rendszerek mellett szerintem pont a motorerő az, ami legkevésbé érdekli a használókat. Nem lehet kihasználni, ha valaki nem akar lépten-nyomon büntetést fizetni. Egy szép optikai tuning mindig élményt nyújt az autó gazdájának, azt mindig “kihasználja”, mert látja. A nagy motorteljesítményt meg csak nagyon ritkán. Az átlag autóst alig érdekli a gyorsulás, a rugalmasság, a számok.

 • 2017.10.28. at 09:37
  Permalink

  Igen, éppen ezen mosolyogtam este, hogy tegnapelőtt pont erről, a CX-3 leültetéséről beszélgettünk. Nem értem az ilyet, de ha megveszik, ha lesz rá érdeklődés, miért ne? Az életünk úgysem csak a racionális dolgokról szól.

 • 2017.10.28. at 09:37
  Permalink

  Na itt a CX3 is..mondom én, már gyárilag megy a tuning őrület 😀 én azt mondom, h nem rossz végülis. kiváncsi lennék, hogy a bódé tényleges magassága a sima 3-asé kevesebb avagy több. Mert a cx3, ha jól látom 155 centi magas…ezt ültetve olyan 10 centivel 145 jön ki, ami azért nem rossz (ha jól tudom a leon cupra 142 centi), szóval minimális a különbség mégis….a fényezetlen cross elemeket lefényezném azért, így idétlen.

 • 2017.10.28. at 09:37
  Permalink

  Mindig megmosolyogtatnak a farkasbőrbe bújt bárányok. Élvezetesebb fordítva. 🙂
  Jobban járnának, ha a motorokból hoznának ki több lóerőt.
  Nagyobb lenne az elismerés is.
  A legújabb dízel motoros összevetésen (ez a téma nem érdekel érint csak példának hozom fel) legnagyobb döbbenetemre a 2,2-es 3-as Mazda alig volt gyorsabb az 1,6-os Opel Astránál.
  Ez már egy kicsit (nem is kicsit) gáz.

Vélemény, hozzászólás?