Strandruha terepre

Homokfutó Jeep Wrangler divatmajmoknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brit Kahn Design megmutatta, hogyan képzeli el a Jeep Wrangler nyári öltözetét. A Chelsea Truck Company stílusú Jeep CJ 300-on nem sok ruha maradt. A fiatalos színeket merész felnik ellensúlyozzák.


A Kahn Design korábbi mestermunkáit folytatta a Wrangler levetkőztetésével. A tuningkészlet többek között xenonlámpákat, réz színű féknyergeket, egyedi sárvédőket, füstös fekete tanksapkát és hűtőmaszkot sorol. Opcionálisan négy véggel rendelkező kipufogórendszer is kérhető. A szatén feketére fényezett kerekek 20 hüvelykesek.
Hirdetés

A luxus utastér kárpitja vörös, vagy narancsszínű gyémántos mintázatú steppelt bőr lehet, a középkonzolt a kasztni színére fújják, a kocsit azonban nemcsak a képeken látható három fényezéssel kínálják, az ügyfelek saját elképzeléseit is megvalósítják. A készlet a három- és ötajtós változathoz is elérhető, természetesen tartalmazza a levehető ajtókat és a tetőponyvát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?