Súlyos baleseteket hozott a nyuszi

Balesetek húsvétkor: nem mindig az alkohol a hibás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igyekeztünk mindenkit figyelmeztetni a húsvéti közlekedés veszélyeire, de a nagyvilágban nem jutott el mindenkihez az üzenet.


Mozgalmas volt az ünnepi hétvége. Jómagam a városban járva szokatlanul sok lerobbanó autót láttam, a nemzetközi hírek pedig különféle közlekedési balesetekkel vannak tele: arról nem szól a fáma, hogy az esetekben közrejátszott-e az a bizonyos pár feles, mindenesetre érdekes kis csokor állt össze az elmúlt három napban.
Nyílt nap volt a Nürburgringen, jöttek is mindenféle autóval mindenféle sofőrök. Volt, aki gallytörőrácsos Honda CR-V crossoverét tartotta alkalmasnak versenypályás közlekedésre, de az Eiskurve megmutatta, hogy érdemes átgondolni, milyen magas autóval indulunk neki a zöld pokolnak. Hatalmas esés következik.
Hirdetés

A következő arcos sem kisebb, de az emberi hülyeség még durvább mértékben érhető tetten ezen a felvételen. Az eset a karibi szigetvilágban található Saint Martinon történt, ahol igen közel esik egymáshoz a Princess Juliana Repülőtér kifutópályája, valamint a strand, így a felszálló gépeket sokan bámulják. Önök kipróbálnák, hogy meg tudnak-e kapaszkodni a kerítésben, miközben egy utasszállító túráztatja turbináit felszállás előtt?

Az előző két eset nagyon rosszul nézett ki, de állítólag az összes áldozat saját lábán hagyta el a helyszíneket.

A legaranyosabb, szintén kizárólag anyagi kárral járó baleset Németországban történt még péntek hajnalban. Az 53 éves üzletember, Jörg Daecher épp hazafele tartott 1995-ös Ferrari Testarossájával az alsó-szászországi Eschershausen környékén egy erdőn át vezető autóúton, amikor hirtelen elétotyogott egy sündisznó, Daecher pedig elrántotta a kormányt: a végeredmény a képen látható, annak viszont mindannyian örülhetünk, hogy a sofőr és a balesetet okozó kisállat egészben megúszták az esetet. A Testarossa viszont minden oldalról kapott kicsit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?