Súlyos feltűnési viszketegség: Hamann Mystere

Hamann Mystere: Land Rover krómozott lilában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rejtély tökéletes elnevezés a metállila Range Rover átépítésnek: óriási kérdés, hogy ki akarna ekkora csúcsgiccsel közlekedni, pláne fizetni érte.


A kilátogatóknak nehéz lehetett szó nélkül elmenni a Hamann elképesztő megjelenésű Range Roverje mellett a Genfi Autószalonon. A Hamann Mystere ugyanis minden csak nem visszahúzódó, krómos-lilás fényezésével kimondottan belemászik az ember arcába.
Hirdetés

Hiába készítettek hozzá új lökhárítókat, légterelő elemeket, küszöböket, hiába szélesítették ki 80 mm-rel, és engedték 40 mm-rel közelebb a talajhoz, valószínűleg mindenki csak a retinába felejthetetlenül beégő, irgalmatlanul feltűnő színre fog emlékezni vele kapcsolatban.
Mivel ízlésről nem vitatkozunk, mindenki döntse el maga, hogy kedvére való-e a ritkán látott színválasztás, de mivel ezt nem fogják elfelejteni, akik látták, azt bizton állíthatjuk, hogy az autó marketing szempontból megtette a hatását.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?