Superman is Teslát használ

Ez egy igazán szuper Tesla átépítés!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak semmi pánik! A villanyautókat is lehet tuningolni.


Bizony, létezik már Teslákra szakosodott tuningműhely, méghozzá a jól csengő S Sportline névvel. Legújabb alkotásuk Project Superman néven fut, amiből azonnal sejthető, hogy a képregényrajongók érezhetik magukat nyeregben. Az első képeket meglátva az átalakított Model S-ről pedig teljesen egyértelművé válik, hogy a Superman történetek rajongói fognak a leginkább olvadozni az autótól.

Az autót mélykék színűre festették, ám az emblémái élénkvörös színben pompáznak. Az utastérben pedig még több a vörös, utalva a DC képregények legendás hősére. Kívül még feltűnőek a 21 colos könnyűfém keréktárcsák, amelyeket feketére fényeztek és hátul a nem túl hivalkodó, szénszálas műanyagból készült kis légterelő a csomagtér fedelének élén.

Belül pedig a már említett vörös bőr uralkodik, tökéletes kontrasztot alkotva néhány kék betéttel. Természetesen néhol a bőrfelület is kék, illetve az itt is használt szénszálas anyagok szintén. Jól látszik például, hogy a kormány karimájára is jutott ebből a drága, masszív, de könnyű anyagból. Emellett a Superman logók többfelé feltűnnek, például a fejtámlákba is belehímezték, ám feltűnnek a padlószőnyegeken is, valamint az ajtót kinyitva a talajra vetítve is látható, ha sötét van.
Hirdetés

Az átalakított példány egyébként a P100D modellen alapul, amely képes akár 2,5 másodperc alatt felgyorsulni 60 mérföld/óra tempóra. De azért Supermant valószínűleg nem képes legyorsulni.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?