Suzuki áron új Rolls-Royce? Nem kacsa, de van egy kis csavar!

A Rolls-Royce valaha volt legolcsóbb modellje jelent meg a piacon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mit szólnál, ha azt mondanák, hogy egy jól felszeret új Suzuki áráért vehetnél egy új Rolls-Royce-t is? Nem dőlnél be, pedig a hír igaz.

Egy Rolls-Royce még használtan sem az az autó, amit az egyszerű ember megengedhetne magának. Vannak olyan szériák, amik korukból kifolyólag már olcsók, de még nem annyira öregek, hogy nagy értéket képviseljenek, az újak viszont 100 millió fölötti árcédulával indulnak. A legfrissebb modelljük viszont akár 7 millió forint alatt is hazavihető, teljesen új, te nyithatod ki az ajtaját először, és akár olyan színű is lehet, amilyenre vágysz, 40 000 árnyalatból választhatod ki a neked tetszőt. Egy apró csavar azért adódik, az új Rolls-Royce lényege egy modell, 1:8-as méretarányú és legalább olyan részletességgel kidolgozott, mint egy igazi.
Hirdetés
Hirdetés
A modellautók között is különlegesen részletes, mindene világít, aminek kell és meg tudták oldani ennyire piciben, és mindene nyílik is. Az 1:8-as Cullinan modellt 450 munkaóra alatt kézzel szerelik össze, alapból fekete, vagy fehér fényezésű, de ahogy a külső, úgy a belső is teljesen személyre szabható, ott kicsit kevesebb a lehetőség, de amit lehet, azt kérésre megoldanak, akárcsak az igazi autóiknál. Az aprólékosan kivitelezett Cullinan tökéletes mása lehet a garázsban pihenő autónak, de így már a nappali díszeként is szolgálhat. A közel 1 méter hosszú óriási modellautó ára akár a 10 millió forintos összeget is elérheti, minden az egyedi igényektől függ.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?