Szalagkorlátnak ütközött egy McLaren 650S

Nem csak nálunk törik a szupersportautókat, ezúttal egy McLaren 650S az áldozat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette azt a balesetet, amely Lengyelországban történt. Az esős úton haladó McLaren 650S megcsúszott és többször is megpördült.


Nem csak itthon, a szomszédoknál is törik a szupersportautókat. Igaz, itt nem száguldoztak (mint tavaly honfitársainak az M7-esen a Lamborghini Hurancánnal), csupán vizes volt az út, ám a lenti videó jól mutatja, hogy lényegében ennyi elég is volt egy megpördüléshez.
Hirdetés
Feltehetően egy vízátfolyásra ment rá a McLaren. A videón jól látható, hogy az előtte haladó Skoda gond nélkül vette az akadályt. Feltehetően a mintázat mélysége nem volt elegendő, vagy egyéb, a videón nem látható vezetői hiba történt. Az esetet mindenesetre nagyobb sérülések nélkül úszták meg a bent ülők. Szerencséjükre az autó kipörögte a mozgási energiát, ami az egyik legkedvezőbb megállási forma egy baleset után, feltéve, ha nem akad semmi az útjába, nem történik újabb ütközés.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?