Szalay Balázs úszni tanul Kovács Ágitól?

Az Opel új márkanagykövete Kovács Ági olimpiai- és világbajnok úszó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Opel Dakar Team új csapattagja Kovács Ági. A sportoló persze nem úszást fog oktatni, a márkát népszerűsíti nagykövetként.


Kovács Ági olimpiai- és világbajnok úszó ezentúl az Opel Magyarország márkanagykövete és egyben az Opel Dakar Team tiszteletbeli csapattagja. A népszerű sportoló közlekedésbiztonsági rendezvényeken fogja népszerűsíteni a márkát. Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, hogy azért Ágit választották, mert nem egy sima reklámarcot szerettek volna, hanem egy igazi bajnokot akartak felkérni az együttműködésre. Kovács Ági már bizonyított, ahogy az Opel Dakar Team is, és mostantól Kovács Ági is Mokkával jár.
Hirdetés


Persze, a Szalay-Bunkoczy páros V8-assal hajtott, csővázas szörnye és az utcai Mokka között igen kicsi a hasonlóság, de ez nem baj. Ági a mindennapokban a nyugodt, megfontolt közeledés híve, a vércsoportja is csak a versenyhangulat kedvéért került fel a fehér Mokkára. Nevezhetjük az Opellal való együttműködését egyfajta visszatérésnek is: Ági elárulta, hogy még friss jogsival egy kék Corsán gyakorolta a manővereket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?