Szalonkörnyezetben vehetünk használt BMW-t a Wallisnál

A régióban egyedülálló használt BMW kereskedést nyitott a Wallis Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megnyílt hazánk és a régió első prémium szolgáltatásokat adó BMW használtautó kereskedése. Válogatott, ellenőrzött és követhető előéletű, rendkívül alacsony futásteljesítményű autók között válogathat az ügyfél.


Ismét nagyot lépett a budapesti BMW Wallis Motor, két éve megnyílt a régió legmodernebb BMW és Mini kereskedése a Hungária körúton, múlt hét óta pedig már Budapesti Értéktőzsdén is szerepel a cég. Most a régióban egyedülálló módon kezdi meg a BMW és Mini prémium használtautók értékesítését a Wallis Motor Duna egyik épületében. Kialakítottak egy teljesen új szalonhelységet, mely nagyrészt megszólalásig hasonlít a BMW új autóit kínáló kereskedésekre, ahol az akár még újként is elérhető modellek az újkori árnál olcsóbban kaphatók. Az itt található autók ugyanis egy kicsit használtak, ám tökéletes állapotúak, alacsony futásteljesítménnyel, bevizsgált és követhető előélettel, 24 hónap garanciával, valamint hat hónap vagy 10 000 kilométer ingyenes karbantartással.

Hirdetés

A Wallis Motor Pest és Duna kereskedések összevont használtautó kínálatából folyamatosan nagyjából 60 autó közül válogathat az érdeklődő, az ügyfélkezelés pedig a teljesen felújított és modern szalonhelységben történik. A BMW-nél nem is ügyfélkezelésről, inkább ügyfélélményről beszélnek, ugyanis arra törekszenek az új Prémium Használtautó Centerben, hogy a használtautót vásárló is ugyanabban a kiszolgálásban részesüljön, mint aki újat választ. Az autók egy része magyarországi, fiatal és teljeskörűen szervizelt, egy részük pedig főként németországi importautó, BMW kereskedések által felvásárolt, szintén közel tökéletes állapotú és tiszta előéletű példányok. A BMW Group Magyarország 2018-as értékesítéseinek 18 százalékát tették ki a már korábban is elérhető Premium Selection modellek, ez 550 autót jelent, az új kereskedéssel pedig rövid időn belüli 20 százalékos növekedést várnak a használtautó-forgalomban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?