Szalonnába csomagoltak egy Ford Fiestát

Zsír- és hússzövettel reklámozza egyedi autóit a Ford

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Itt a hétvége, az Egyesült Államok vasárnap tartja a bacon, azaz a zsír- és hússzöveteket tartalmazó szalonna napját. Ennek örömére az említett húsfajtába csomagolt egy Fiestát a Ford.

Nem, nincs április 1., nincs tréfa, ez most komoly. A Ford modelljeinek magas fokú személyre szabhatóságát hirdeti a 3M-mel együttműködésben. Utóbbi cég nyomtatható fóliának segítségével csomagoltak baconbe egy Fiestát a márka tengerentúli kollégái.
Bizonyára nem vetik meg az említett húsfajtát, ahogyan sokan mások sem az USA-ban. S a furcsa, ám frappáns ötletnek köszönhetően az Egyesült Államokban nyilván jeles ünnepnek számító, vasárnapi bacon napon is kaphat egy kis publicitást a Ford tavaly megújult kisautója, mely ezen jelmezével bizonyára felkelti a hentesek, illetve a komolyabb húsfogyasztók érdeklődését is. Az autócsomagolóknak ráadásul még olyan apróságokra is volt idejük figyelni, mint a csíkok száma a gépháztetőn. Természetese kettő jutott oda, ahogyan a tunigautók esetében versenycsíkból is. Alig várjuk a méhészek kaptárdizájnos, illetve a zöldségesek dinnyemagokkal pingált autóját. Mondjuk nem túlzottan sanszos, hogy a Mercedes előrukkoljon utóbbival...
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?