Számodra is van egy jövő évi naptárunk, ha szeretnél egyet!

Ajándéknak is kiváló! Naptár is jár az Autónavigátor.hu Magazin legújabb számához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mai napon került az újságárusokhoz az Autónavigátor.hu Magazin legújabb száma, keresd az újságosoknál és a benzinkutakon!


Ahogyan arról már beszámoltunk, idén egy új termékkel, a nyomtatott Autónavigátor.hu Magazinnál bővítettük portfóliónkat. Az első számhoz saját fotóinkból készített autós kártyát adtunk ajándékba, a mostanihoz, ami ma került a nagyobb újságárusokhoz, illetve a MOL és Lukoil benzinkutak, valamint a jelentősebb áruházak újságos pultjaihoz,

2020-as, szintén saját fotóinkból készített naptár az ajándék.

Hirdetés
Új lapszámunk nem csak a naptár, tartalma miatt is érdekes. Többek között Hovány Mártonnal, a Hovány Csoport alapítójával és első emberével beszélgettünk arról, hogy miként is építette fel cégét, Tassi Attilával, a WTCR új reménységével karrierjéről, Szujó Zoltánnal pedig az F1 szabályváltozásairól. A személyes sztorik mellett autók, bemutatók és tesztek is bőséggel akadnak, egyebek mellett a Ford Ranger Raptor, a Mercedes-Benz G 500, a Toyota Supra vagy épp a legújabb Skoda Octavia. A tartalmat két különleges használt autó, egy 2015-ös Corvette C7 Z06 és egy 1999-es, azaz 20 esztendős Mitsubishi Lancer Evolution VI is színesíti. Továbbá a szintén 20 éves Használtautó.hu, azaz anyaoldalunk születésnapi melléklete is, amiben a kollégákkal mind adunk néhány tippet, hogy milyen autót vennénk a piac átlagáráért, azaz uszkve 2 millió forintért.
Az új kiadvány, azaz az Autónavigátor.hu Magazin 2020/1. száma már mostantól megtalálható az újságosoknál, vagy akár a shop.autonavigator.hu címen is, ahol egyéb autós, karácsonyi ajándékokat is találhattok!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?