Szárnyától fosztja az új csomag a 911 GT3-at

A Touring Package visszavesz a kinézetből, finom túraautót ad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valódi túrakupét farag a 911 GT3-ból az új Touring Package. Kevesebbet mutat, de annál többet tud az élére vasalt Porsche. Kevesen nézik majd ki belőle, mit tud valójában.


A Porschénál lassan tényleg mindenre van megoldás, kezdve az alig fogyasztó hibrid modelleken át a családi egyterűkön keresztül a legélesebb sportautókig. Utóbbiak valóban úgy is néznek ki, hiszen egy 911 GT3 az óriási hátsó légterelőjével már-már versenyautónak nézhető messziről. Most ezen finomítottak azok kedvéért, akik kerülnék a feltűnést és nem akarják, hogy első ránézésre tudni lehessen, mivel is érkeztek. Másodikra már nem olyan nehéz, hiszen a GT3 Touring Package csak a hatalmas hátsó szárnyat cseréli teljesen becsukható, ám hasonlóan hatékony darabra.
Hirdetés

A többi külső kiegészítő viszont marad, ahogy az egy középcsavaros felnik is. Néhány helyen persze feltűnik a Touring Package emblémája és az egyedi ezüst kiegészítők. Nagyobb változás történt a beltérben, ugrott az Alcantara, helyette finom bőrt használnak, hogy mégse sportkocsi, hanem túraautó belső érzetét keltse. Ezek viszont mit sem változtatnak azon, hogy a GT3 technikai tartalma marad, tehát továbbra is 500 lóerős a 4,0 literes, hathengeres boxermotor, ráadásul csak és kizárólag kézi váltót csatolnak hozzá. Szóval adott egy finom és elegáns megjelenésű, túraautónak mutatkozó, de 3,9 másodperc alatt 0-100-ra katapultáló sportautó, ami kevesebbet mutat, mint amennyit fizettünk érte. Legalább nincs felára, pontosan ugyanannyit kérnek érte, mint a normál GT3-ért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?