Szása robotot épített, Ladából. Igen, abból

Először csak egy rozzant Ladának tűnik, majd kétkerékre áll, és elkezd tüzelni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

„Képzeld, van a Szása két sarokkal lejjebb. Na, múltkor szétkapta az anyja Ladáját, mert valami zörgött hátul. Reggelre kész lett, de kétkerékre állt, és lőni kezdett. Még egy vodkát?”


Vannak dolgok, amik egyszerűen nem létezhetnének, vagy csupán számítógépes grafikák lennének, ha nincsenek a világon oroszok. Remélem, mindenkinek megvan a Transformers film, amikor a Földön rejtőző jó robotok felkelnek, hogy megvédjék a világot az érkező rossz robotoktól. Elég bugyuta, de látványos akciófilm, volt egészen eddig a pillanatig, mivel Oroszországban életre keltették az egyik ilyen robotot, hogyhogy nem, Ladának álcázva járt eddig közöttük.
Hirdetés
Fogtak egy nálunk kevésbé ismert 111-est, megskalpolták, kettévágták, kibelezték, és egy teljesen új szerkezetre ráhenkölték, ami a külsőből maradt. Ez viszont egy olyan váz, ami képes két lábra, illetve kerékre emelkedni, persze van benne némi csalás, mivel még úgy is négy keréken, de gurul. Az egész műveletet mozgás közben végzi el, lötyögve, dülöngélve, de a sarat leküzdve felemelkedik. Mi ez, ha nem zseniális? Várjátok ki a végét! A csúcspont a puskaropogás, amit nem csak imitál, valóban tüzel a két első kerék mögül, ha tippelnénk, valódi puskáknak mondanánk őket vaktölténnyel. Végül is, miért ne lehetne? Mi lenne velünk nélkülük?!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?